Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile nöbetlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart baplardan ayrılmasının yönı sıra son kerte farklı bedel skalasına sahiptir.

Genel amacı insanların binayı hüsran gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya kızılır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve şık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın pıtrakı sertya kapanmasını katkısızlamaktır.

Sessiz kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem iletilmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yangın kapıları bilhassa yangın sırasında kategorik kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın veya yaylı Yangın Çıkış Kapısı menteşe ile lazım kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir öbür ilke ise emniyet namına ihtiyaç duyulan şisevinçli contalardır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapları rastgele bir pres yahut hane sahibi sinein harika bir yatırımdır çünkü çok oranlı maliyetlidirler; şayan korumaya mevla olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız midein binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz olduğu tek bir örnek yeterlidir!

Yangın Bapsı taban amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Bunun ciğerin de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına uygun yüce kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu gidişat çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page